T3 AIRE 360 vs. Dyson Airwrap: Care instrument de coafură all-in-one este mai bun?
Editorii PureWow selectează fiecare articol care apare pe această pagină și unele elemente ne pot fi înzestrate. În plus, PureWow poate câștiga compensații prin legături de afiliere din cadrul poveștii. Toate prețurile sunt corecte la data publicării. Puteți afla mai multe despre procesul de afiliere aici .
T3Am încercat un lot de diferit Tooluri pentru păr De -a lungul anilor, dar dacă există un brand, am încredere și mă întorc la timp și din nou, este T3. Lor Editor plat Ironbeauty Aproximativ șapte ani mai târziu.
Din experiența mea, instrumentele T3 au oferit întotdeauna rezultate consistente și sunt construite până la urmă, motiv pentru care, atunci când brandul a anunțat că lansează un instrument de stil totul, am fost suficient de încântat pentru a dori să-l încerc, în ciuda faptului că nu am fost niciodată mare la suflare uscând părul meu .
Cum este diferit T3 AIRE 360 de Dyson Airwrap?
Haideți să scoatem acest lucru mai întâi pentru că știu că despre care sunt cei mai mulți oameni curioși. În primul rând, există diferența de preț evidentă și semnificativă între cele două instrumente: T3 AIRE 360 costă 300 de dolari, în timp ce Dyson Airwrap este de 600 USD.
La dezvăluirea T3 AIRE 360, am fost plăcut surprins să văd că totul a venit ambalat într -o carcasă de tracțiune elegantă cu buzunare interioare inteligente care dețin fiecare dintre atașamente. În calitate de cineva care detestă aglomerația, am constatat că este mult mai eficient în spațiu decât bolta uriașă pe care o intră Dyson Airwrap (și instrumente similare).

Cum funcționează T3 AIRE 360?
La fel ca predecesorii săi, T3 AIRE 360 folosește fluxul de aer încălzit pentru a înfășura secțiuni de păr în jurul butoiului său, ceea ce duce la bucle moi care să imite o explozie.
Instrumentul are trei viteze și trei setări de căldură, cu cele mai mari timpuri, atingând până la 237 de grade Fahrenheit, pe care T3 a determinat -o ca cea mai tare temperatură pe care o puteți folosi pentru a seta un stil fără a provoca deteriorarea părului în acest proces. Acest lucru este avertizat că butoaiele pot obține foarte Hot, așa că asigurați -vă că le gestionați din sfaturile lor răcoroase deasupra când schimbați atașamentele.
Aici se află singurul dezavantaj major al T3 AIRE 360: trebuie să schimbați butoaiele pentru a vă ondula o parte și de alta a părului. Dyson primește cu siguranță mâna superioară aici pentru a descoperi cum să schimbați direcția buclelor folosind un singur atașament.
Chiar și încă după ce ați pus ambele instrumente (și aproape fiecare instrument de păr de aer sau auto-curbare), la testare, T3 AIRE 360 iese deasupra-în special, având în vedere cât de mult obțineți pentru buck.

Aș recomanda T3 AIRE 360?
Da, aș recomanda AIRE 360 oricui care suflă în mod regulat le usucă părul și/sau oricine nu a primit niciodată un mâner în utilizarea unui fier de curling; Un instrument de genul acesta ar putea fi mai ușor pentru tine să manevrezi.
Cât despre mine? Am ajuns la realizarea faptului că probabil nu sunt demo-ul țintă pentru acest tip de instrument de stil în totul. De obicei, îmi usuc aerul cu părul ondulat natural și, atunci când îl fac în stil, prefer să folosesc un fier de curling pentru a adăuga o definiție fără a crește volumul. Așadar, deși AIRE 360 este un instrument frumos lucrat pe care îl pot aprecia, nu cred că îl voi folosi la fel de mult ca și fierul meu de încredere T3 Curl ID.
Vestea bună este dacă decideți să încercați noul AIRE 360 sau să optați pentru unul dintre celelalte instrumente de stil ale mărcii, în schimb, puteți fi sigur că va dura mulți ani.
300 USD la Sephora 300 USD la Amazon